Szaklista

Megrendelő: A Deutsche Telekom magyarországi leányvállalatának média-cége, az Origo Zrt. 

Térkép alapú online cégadatbázis, amelyhez csatlakozik egy Groupon-szerű kuponrendszer, komplex hűségpontrendszer.

A rendes telefonkönyvet (White Pages) továbbá a regionális szakmai telefonkönyvet is (Yellow Pages) ebből nyomtatják. Tartozik hozzá egy webshop, amelyen keresztül a cégek megjelenést tudnak vásárolni a könyvekben és a Szaklistán.

szaklista_725x453
 

 Otthon Centrum

Megrendelő: Otthon Centrum Zrt. 

www.oc.hu

Az ingatlanos szakmát és az ügyfeleket egyaránt kiszolgáló portál az egyik legnépszerűbb weboldal ebben a szektorban, köszönhetően a széleskörű szolgáltatásainak.

 

OC_725x453
 

 Útinform

Megrendelő: Útinform 

utinform.hu

A közútkezelő cég ingyenesen és hitelesen szolgáltat friss és valósidejű közlekedési információkat magyar, angol, német nyelven.

Személyre szabott adatokat megjelenítő, térkép alapú szolgáltatás mindazok számára, akik tudni szeretnék, hogy az adott időjárási vagy forgalmi helyzetben biztonságosan elindulhatnak-e úti céljuk felé. A rendszer tájékoztatást ad arról, hogy hogyan kerülhetők el és hogyan hatnak a menetidejükre az úton keletkező akadályok.

utinform_725x453
 

 HIPER2

Megrendelő: Otthon Centrum Zrt. 

Az Otthoncentrum ingatlanportál belső hitel-ingatlan-ügyfélkezelő adminisztrációs rendszere, amit országszerte 800 ingatlantanácsadó használ.

hiper_725x453
 

 Nemzeti Mobilfizetési Rendszer

Megrendelő: Nemzeti Mobilfizetési Zrt. 

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-vel együttműködésben végezzük a szoftverek auditját és üzemeltetését.

 

 Régikönyvek

Megrendelő: Régikönyvek Bt.  

regikonyvek.hu

Régi és új könyveket egyaránt értékesítő intelligens webáruház okos keresővel. A könyvbarátok kedvelt közösségi tere, sok információval a megvásárolható termékekről. A webáruház a magyar piacon az egyik legnagyobb kínálattal, köztük képzőművészeti alkotásokkal is rendelkezik. Intelligensen személyre szabott, és személyes ajánlatokkal segíti a vásárlást. A webáruházban egyes termékekre alkudni is lehet.

RK_725x453
 

 Leszokaspont.hu

Társadalmi célú honlap 

www.leszokaspont.hu

Leszokni akaró dohányosok segítő és folyamatkövető portálja. Az ismeretterjesztés mellett a portál célja, hogy a páciensek teljes leszokási folyamatát végigkövesse.

koranyi-illu_725x453
 

 EuroPuppy CRM

Megrendelő: EuroPuppy 

www.europuppy.com

Az EuroPuppy-t visszatérő ügyfélként üdvözölhettük, aki a cégünk történetében elsőként egy teljes fejlesztői csapatot “vásárolt” tőlünk, amely scrum fejlesztési módszert alkalmazva fejlesztette le az Europuppy online CRM rendszerét.

europuppy_725x453
 

 Antikvárium és aukciós ház

Megrendelő: BÁV Zrt. 

www.bav.hu

www.bavaukcio.hu

Magyarország legrégebbi és ma is működő nagyvállalata online megjelenésének újragondolása. A projekt során nem csak a cég oldalát újítottuk meg, hanem a bolthálózat termékeit a webshopon keresztül megvásárolhatóvá tettük.

A művészeti aukciók online formában is elérhetőek lettek

bav_725x453
 

 TalentScreener

 

talentscreener.com

Olyan egyedi alkalmazást fejlesztettünk HR-es felhasználók részére, amely képes minden álláshirdetésre testre szabható szabályok, tesztelési folyamatok mentén automatikusan, illetve félautomatikusan elvégezni az állásra jelentkezők kompetencia alapú szűrését. A szoftver nagy előnye, hogy a jelentkezők számára is transzparens folyamattá alakítja a kiválasztási folyamatot.

talentscreener_725x453
 

 CV&MORE

 

cvandmore.com

Teljes értékű álláskereső portált fejlesztettünk, melyen olyan részletesen lehet a jelentkező adatait a portálon rögzíteni, hogy nincs szükség a CV feltöltésére, ezáltal teljesen egységes formában és összehasonlítható módon kaphatja meg és dolgozhatja fel a hirdető a jelentkező adatait.

cvandmore_725x453
 

 Porsche Austria ügyviteli rendszer

Megrendelő: Qualysoft Zrt. 

A Qualysoft-tal együttműködésben egy ütőképes szoftverfejlesztő csapatot delegáltunk a közel 4 évig tartó, a teljes Porsche Auto gyártói, ügyfélkezelési és kereskedelmi folyamatait támogató ügyviteli rendszerének újraírásához.

 

 Városi fórum, Kaposvár

Megrendelő: Kaposvári Önkormányzat 

Kaposvár város új közösségi oldala, ahol vegyíteni kellett a CMS funkcionalitást azokkal a közösségi szolgáltatásokkal, amelyek egy város lakóit közelebb hozhatják egymáshoz. Így lett egy egyszerű információs portál igazán a kaposváriaké, állandó aktivitással és változó tartalommal.

kaposvar_725x453
 

 Elektronikus útdíjfizetési rendszer (HU-GO)

Megrendelő: NISZ Zrt. 

Együttműködésben a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt-vel a szoftverek minőségbiztosítási, technológiai, folyamatszervezési és IT-üzemeltetési auditját végeztük, valamint a szoftverüzemeltetés végezzük jelenleg is.

 

 Adó és munkaügyi szakportál

Megrendelő: Complex Kiadó – Wolters Kluwer Csop 

www.ado.hu,

www.munkajog.hu

www.ugyvedvilag.hu

A Complex Kiadó több online termékkel is rendelkezik. Ezek megújítása 2012-ben kezdődött meg. Akkor cégünk az adó.hu (http://ado.hu) újraértelmezését és elkészítését kapta feladatul. Közben további portálok kialakítására is sor került: a Complex Kiadó minket bízott meg egy összetett CMS rendszer tervezésével és implementálásával, melynek segítségével nem csak az adó.hu, hanem további két portál, az ügyvédvilág.hu (http://ugyvedvilag.hu) és a munkajog.hu (http://munkajog.hu) szolgáltatásait is egy adminisztrációs rendszerből tudják kezelni, illetve egyes tartalmakat akár több portálra is képesek publikálni.

Az átalakítással együtt az oldalak reszponzív kialakítást is kaptak, így egyaránt élvezhetően jelennek meg asztali és táblagépeken, illetve mobileszközökön is.

ado.hu_725x453
 

 Szent Johanna Gimi

Tematikus portál 

A magyarországi fiatalok körében nagy sikert aratott Szent Johanna Gimi könyvsorozat rajongói oldala, ami leginkább egy közösségi oldal funkcionalitásával vetekszik.

A fiatalok körében a könyvhöz hasonlóan az oldal is nagy sikert aratott.

szjger_725x453
 

 Sportközösségi portál

Megrendelő: Edzesonline Kft. 

edzesonline.hu

Magyarország egyik legismertebb online sportközösségi oldalának nemcsak a teljes új arculatát készítettük el, hanem a megrendelő szakembereivel közösen a fejlesztésben is részt vállaltunk.

edzesonline_v2_725x453
 

 KLAPP társtaláló

Megrendelő: Origo Zrt., a Magyar Telekom médiavállalata 

klapp.hu

Az Origóval együttműködésben 2012-ben indult az iWiW-re épített társkereső szolgáltatás. Azóta még nyitottabbá vált a portál, most már Facebookon keresztül vagy egyedi regisztrációval is használható a társkeresők számára.

klapp_725x453
 

 Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Fundraising-kampány 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat fundraising kampányát a közösségi médiában kreatívjaink készítették, köztük a Facebook kampányt is. A videó a mai napig elérhető az alábbi linken:  http://www.youtube.com/watch?v=zjY2KtlzafM

maltai_725x453
 

 Médiatermékek SEO auditja

Megrendelő: Ringier Zrt. 

www.blikk.hu;

www.nemzetisport.hu

A Ringier kiadó magyarországi két vezető márkájának keresőoptimalizálási szempontból történő átvizsgálását végeztük el.

 

 ELTE klubkártya

Megrendelő: ELTE Plusz Kft. 

Az “ELTE Plusz kártya” az BUDAPEST ELTE EGYETEM diákjai számára elérhető vásárlói klubkártya rendszer. A cég a kártyarendszerhez kapcsolódó információs portál tervezésével és fejlesztésével bízott meg bennünket.

 

 Árukereső portál üzemeltetése

Megrendelő: Allegro Group 

www.arukereso.hu

A Virgo végzi az Árukereső.hu portál szervereinek és alkalmazásainak üzemeltetését a hét minden napján, a nap minden órájában. Az alapvető üzemeltetési feladatok ellátása mellett segítettünk a rendszer stabil kialakításában és új szerverekre történő átállásban, amely lehetővé teszi a portál magas rendelkezésre állását és gyors elérhetőségét.

 

 Városi információs rendszer

Megrendelő: Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság 

www.varosom.hu

A megrendelő összekapcsolt online és offline termékei mellett új, csak online termékek kialakításába kezdett.

Egyik ezek közül a Virgo által megvalósított portál, amely az ország nagyobb városainak eseményeiről, a városban található üzleti szolgáltatásokról, információkról, tudnivalókról ad információt lokális alapon gyűjtve.

varosomhu_725x453
 

 Bankbiztonsági igénykezelő rendszer

Megrendelő: Magyar Nemzeti Bank 

K2.NET alapú beléptetési, rendszerhozzáférési és egyéb biztonsági igények kezelését támogató rendszer.

 

 SUN Microsystems

Megrendelő: SUN Magyarország Kft. 

A Virgo és a SUN Microsystems stratégiai megállapodást kötött a SUN MySql Enterprise adatbázis termékeinek szakmai támogatására. A megállapodás keretében a licensz- értékesítés mellett, a technológiai tanácsadás és a MySql adatbázis oktatás is a Virgo feladata volt, egészen addig, amíg az Oracle fel nem vásárolta a SUN-t világszerte.

 

 Concorde ügyviteli rendszer

Megrendelő: Concorde Zrt. 

Az egyik legnagyobb magyar értékpapír-kereskedelmi és befektetési tanácsadó cég, a Concorde fejlesztőivel közösen, kihelyezett szoftverfejlesztőként számos, a tőzsdei cég működését segítő intranetes alkalmazást készítettünk.

 

 Pannon egyetemi portál

Megrendelő: Pannon Egyetem, Közgazdaságtudományi kar 

Az egyik legnagyobb magyarországi egyetem gazdasági karának interaktív portálja online közösségi térként is funkcionál.

pannongtk_725x453
 

 Arany Oldalak

Megrendelő: Magyar Telefonykönyvkiadó Társaság 

A Magyar Telefonykönyvkiadó Társaság online termékeinek megújítása során a feladat az offline termékek tartalmának online kereshető, speciális üzleti igényeket kielégítő verzióinak elkészítése volt. A szolgáltatások kialakításánál kiemelt figyelmet kellett fordítani a keresőkre, amelyek speciális nyelvi elemzőkkel és szinonimaszótárakkal, valamint speciális súlyozásokkal segítik a felhasználói igények és az üzleti partnerek elvárásainak egyaránt megfelelő találati listák előállítását.

aranyoldalak_725x453
 

 Online zeneáruház

Megrendelő: Origo Zrt. 

A Deutsche Telekom magyarországi leányvállalatának médiacége számára egy online zeneáruház megvalósítása volt a feladat. A bolt több százezer magyar és külföldi DRM-védelemmel ellátott zeneszámot tartalmazott.

 

 197.hu

Megrendelő: Magyar Telekom, T-Online 

A Deutsche Telekom magyarországi leányvállalata számára készített intelligens online tudakozó-rendszer intuitív módon segíti a keresést több millió előfizető adatbázisában, online térképpel, telefonos ügyfélszolgálattal. Emellett teljes backoffice-, telefonos ügyfélszolgálati és tudakozó rendszer teszi teljessé a terméket.

 

 Telefonkönyvek

Megrendelő: Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság 

www.aranyoldalak.hu

www.telefonkonyv.hu

www.uzleti.hu

A Virgo kapta a feladatot, hogy megújítsa a Magyar Telefonykönyvkiadó Társaság online termékeit. A cél az offline termékek tartalmának online kereshető, speciális üzleti igényeket kielégítő verzióinak elkészítése volt.

A szolgáltatások kialakításánál kiemelt figyelmet kellett fordítani a keresőkre, amelyek speciális nyelvi elemzőkkel és szinoníma szótárakkal, valamint speciális súlyozásokkal segíti a felhasználói igények és az üzleti partnerek elvárásainak egyaránt megfelelő találati listák előállítását.

telefonkonyv_725x453
 

 Magyar Telekom oktatási információs rendszer

Megrendelő: Magyar Telekom Nyrt. 

A Deustche Telekom magyarországi leánycége munkatársai számára előírt belső kommunikációs és oktatási tevékenységet támogató intranetes szoftvert fejlesztettünk, mely az oktatások szervezése, delegálása, oktatók kiválasztása és a megfelelő képesítés megszerzésére irányuló folyamatok kezelését és karbantartását támogatja.

 

 Beazonosítatlan tételek kezelése

Megrendelő: Telenor 

Nyílt tenderen nyertük el a Telenor Hungary beazonosítatlan tételek kezelését biztosító rendszerének kialakítását, amely a nehezen vagy nem azonosítható ügyfélbefizetések automatikus könyvelésében, valamint azok manuális kezelésében nyújt segítséget a telekommunikációs vállalat számára.

 

 Posta elektronikus központ üzemeltetése

Megrendelő: Magyar Posta Zrt. 

Kollégáink több éve folyamatosan részt vesznek a Posta Elektronikus Központ szerverparkjának üzemeltetésében és az IT architektúra tervezésében.

 

 Invitel vállalati CMS

Megrendelő: Invitel 

Az Invitel távközlési cég portáljának megújítása. A feladat egy komplex, könnyen módosítható, leválasztott adminisztrációs rendszerrel rendelkező CMS rendszer elkészítése volt, amely egyedi widget fejlesztéseket is tartalmazott.

 

 Autókészlet finanszírozási rendszer

Megrendelő: Budapest Bank, GE Capital 

Az autókereskedők hitelkereteinek, hiteleinek nyilvántartására, kalkulációjára, dokumentum kezelésére és a munkafolyamat automatizálására szállítottunk rendszert a GE Capital magyarországi leánybankja, a Budapest Bank számára. A rendszer a szerződéskötéstől kezdve a behajtások kezeléséig lefedi a folyamatokat.

 

 Telekom SMS support

Megrendelő: Magyar Telekom 

A Magyar Telekom a Virgo megoldásával indította útnak SMS-alapú tudakozó rendszerét, mellyel bárki egyszerű szöveges üzenet segítségével kereshetett telefonszámot, vagy kereshette vissza egy telefonszám előfizetőjét. A rendszer lelkét egy intelligens keresőrendszer adja, ami kevés felhasználói információ alapján is tud releváns találatokat adni.

 

 Telekom szakmai tudakozó

Megrendelő: Magyar Telekom Zrt. 

A 197 telefonos szolgáltatás informatikai támogatására fejlesztettünk egy olyan kereshető adatbázist, mely tematikusan rendezett szolgáltatásokat tartalmazott térképes támogatással.

 

 Banki hitelakta-kezelő rendszer

Megrendelő: Unisys Zrt. 

A Unisys alvállalkozójaként részt vettünk a legnagyobb magyar bank, az OTP számára készült komplex dokumentumkezelő rendszer megvalósításában, mely felelős a hitelakták digitális nyilvántartásáért.

 

 Programújság adatbázis kezelője

Megrendelő: Pesti Est Zrt. 

A Pesti Est című programújság számára az összes a kiadványban és a weben megjelenő programot 8 kategóriában kezelő rendszer, mely az egyedi ún. bontáslogikák alapján generálják le az újság tartalmi elemeit.

 

 Fafeldolgozó üzem ügyviteli rendszere

Megrendelő: Mecsekerdő Zrt. 

Magyarország legnagyobb erdőgazdálkodási cége számára fejlesztettünk egy speciális térinformatikára épülő szoftvert, amely a faültetés tervezési folyamatától egészen a fakitermelésig támogatja a szakértők munkáját.

 

 DirektMester BPM

Megrendelő: DirektMester 

Egy lakossági gyorsszervíz szolgáltatásokat nyújtó startup vállalkozás B2C-tevékenységét támogató, web alapú folyamatmenedzsment (BPM) rendszerét terveztük meg és készítettük el.

A startup vállalkozásba kockázati tőke került és hamarosan a magyarországi létesítménygazdálkodási piac egyik meghatározó szereplőjévé vált a Biggeorge’s Holding / Dome Facility Services Group leányvállalataként.

direktmester_725x453
 

 Telekom online tudakozó

Megrendelő: Magyar Telekom Zrt. 

tudakozo.telekom.hu

A Telekom számára fejlesztettünk egy magán és céges előfizetői online tudakozó alkalmazást.

 

 iWiW

2002-ben indult, magyar közösségi oldal 

A magyar webes éra egyik legnagyobb sikertörténete hosszú évekig párhuzamosan íródott a Virgo sikertörténetével. Az iWiW fejlődése a közösségi portálok ébredésének idejében, a web 2.0 korszak hajnalán kezdődött.

2002-ben még garázscégként, barátainkkal belevágtunk egy ötlet megvalósításába, a WiW fejlesztésébe. A kezdeti sikerekre reagálva a közösségi site-ot 2005-ben alapjaitól újraírtuk, ez lett az iWiW (International Who Is Who). Egy év múlva átléptük az egymilliós felhasználószámot, és nemsokára a magyarországi webes mezőny élére törtünk.

2006 áprilisában közel 4 millió eurós áron értékesítettük a Deutsche Telekom magyarországi leányvállalatának.

Aztán jött a Facebook és gobálisan átrendezte az országok belső social media piacát, de a mi szakmai tapasztalataink, tudásunk, kapcsolataink megmaradtak. … És még párszáz ismerősünk is.

A social media megváltozott világában 2014-ben a iWiW befejezte működését.

iwiw_725x453
 

 Fővárosi dugófigyelő

Megrendelő: Fővárosi Önkormányzat 

A Fővárosi Önkormányzat számára egy térképes böngésző alkalmazást fejlesztettünk, ahol az utak terheltségi adatait jelenítettük meg.

 

 Gazdasági modellezés

Megrendelő: Tárki Zrt. 

A magyar Pénzügyminisztérium és a Gazdasági Minisztérium számára készült speciális statisztikai alapú szimulációs szoftvert, mely a gazdasági döntéshozók számára nyújt segítséget a tervezett adójogszabályok és törvények hatásvizsgálatában.

 

 Vince kiadó ügyviteli rendszer

Megrendelő: Vince Kft. 

Az egyik legnagyobb magyar könyvkiadó számára egy komplex ügyviteli rendszert fejlesztettünk, mely a cég teljes ügyviteli folyamatát lefedi.

 

 Integrált postai hálózat

Megrendelő: Unisys Zrt. 

A Unisys alvállalkozójaként részt vettünk a 2000-es évek egyik legnagyobb, majd’ 15 millió euró költségvetésű integrált megoldás kivitelezésében. A fejlesztőink főleg a Front Office alkalmazások kivitelezésében vettek részt, melyet a mai napig is használnak a postahivatalokban.

 

 Étteremajánló

 

www.etterem.hu

Magyarország vezető éttermi adatbázisának megvalósítása. A portál célja, hogy minél szélesebb körű információt szolgáltasson a magyarországi vendéglátóhelyekről. Az éttermek alapadatai mellett az étlap és az itallapjuk is elérhető, illetve az oldal asztalfoglalási szolgáltatással is rendelkezik.

etteremhu_725x453